top of page
TRIANON 103 B  SZIN LOGó.gif

A NEMZET ZÁSZLÓJA ÉS AZ ÖSSZETARTOZÁS BÉKEHARANGJA MAGYARHONBAN (Flash Mob), A TRIANONI BÉKEDIKTÁTUM NAPJÁN. Elindult a regisztráció az 5. Nemzet- Zászlója rendezvényre. Az Összetartozás-napi esemény idén két különlegességgel is szolgál. A nemzeti zászlót követi egy 450 méteres Székely Zászló, amely a külhoni magyarok szimbólumaként, jelképesen öleli majd körbe a piros-fehér-zöld, élő kokárdát a Hősök terén, ahol felzúgnak az Összetartozás Békeharangjai is.

 

A Magyarországon élő székelyek gyűjtést rendeznek a Székely Zászló létrehozására, amely szorosan a piros-fehér-zöld zászlót követve vonul el a Hősök teréig, ahol körbe fogja a nemzeti színű, élő kokárdánkat. Az esemény részleteit a Nemzet Zászlója weboldalán olvashatják (1848.magyartrikolor.hu). A békediktátum aláírásának percében közös harangozásra hívjuk a teljes magyarságot. Arra kérünk minden magyart, hogy mobiltelefonjával játssza le azt a 2 perces harangzúgást, amit a Nemzet Zászlója, illetve az 56’ Lángja Alapítvány weboldalán (56langja.com) találnak. 

Aki teheti, keresse fel saját településének főterét, hogy összeadódhassanak a jóakaratú emberek szándékai!

Erkölcsi kötelességünk a megszólalás. A következő két hónapban felszámolhatják eddig ismert világunkat. Folytatódhat a hagyományos hadviselés az ukrán fronton. Isteni segédlettel egy fegyverszünetig, vagy akár a békéig is eljuthatunk. Akár a figyelmeztetés, akár a hála hangjait visszhangozzák harangjaink, 

olyan erővel fognak szólni, hogy még a Holdról is hallhatóak lesznek. 

Az egyes színhelyeken történő (Flash Mob) harangozások videóinak linkjeit várjuk majd egy erre létrehozott oldalunkon. Ezek a videók felkerülnek egy világtérképre épp úgy, ahogy a zászlóvivők is. A legjobbaknak ítélt filmeket széles körben fogjuk terjeszteni a médiában.

Aki teheti, töltse le az alábbi videót a telefonjára, hogy június 4-én, ne terheljük túl a netes szervereket, és álljon biztonságosan rendelkezésre internet nélkül is. Másfelől pedig azért, mert az internet toleráns felügyelői lekapcsolhatják a szükséges időpontban a hozzáférést. Letöltési infó a videó alatt.

A 2 PERC HARANGSZÓ LETÖLHETŐ a mobiltelefonra is innen:

https://odysee.com/@SOK%C3%81:3/-BTCLOD.COM--Harang--2-perc-360p:6/en/watch?v=3ozndUs1FOM

A videó oldalán az alábbi módon találják meg a letöltés, "Download" gombot:

2-perc-harangszo-letoltese.png
bottom of page