A JEL Reviczky Gábor
00:00 / 00:06

 A JEL alkalmazása: Demonstrációkon, felvonulásokon, megemlékezéseken, egyénileg és közösen lehet felmutatni, jelezvén a közösség tiltakozását az igazságtalansággal szemben, különös figyelemmel Trianon századik évfordulójára.
Kiemelendő a JEL megjelenése a közösségi média különböző platformjain. A
Facebook, Twitter, Instagram, Youtube (videóink megosztása) felületein történő megjelenés napjaink leghatásosabb közvetítői az üzeneteinknek (függetlenül ezen platformok ismert   pártállásától).
Ebből következik az alábbi, aktuális felhívásunk.


Felhívás 2020. Június 4-re: 
Különösen ajánljuk, kérjük a kézjel egyéni vagy csoportos alkalmazását
  - készítsünk minél többen - sztárjainkhoz hasonló kéztartással - egy fotót, és osszuk azt meg még június 4-e előtt saját pl. Facebook
....oldalainkon, akár ikonképként is.(Jeles fotóink) Facebook-profilkép keretünket ide klikkelve találja:  

....www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=286673982464527
  - az így elkészített fotókat e-mailen is várjuk a  jelkuldes@gmail.com  címre. Tervünk, hogy a beérkezett fotók tömegéből a JEL-et ....ábrázoló mozaikképet készítünk, kifejezve sokunk akaratának egyesülését egy szimbólumban.  (A minta ide kattintva látható.)


  - 2020. június 4-én, 16 óra 30 perckor egy percig közterületen, éppen ott, ahol ér bennünket az igazságtalan békediktátum aláírásának ....100. évfordulója, mutassuk fel az IGAZSÁGTALANSÁG SZIMBÓLUMÁT!

 

Facebook-profilkép keretünket ide klikkelve teheti fel a saját Facebook profilképére:  www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=286673982464527

Kampányvideóink:
A letölthető garfikák ide kattintva láthatók.
...

© Copyright 2020 All rights reserved.   Made by SzilagyiAkos.com

  • Facebook Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now