top of page

 

A NEMZET ZÁSZLÓJA

1848 méter hosszú magyar zászló az Andrássy úton

Tisztelt  Látogató! 

Budapesten az Andrássy úton a Nemzet Zászlójával,

egy 1848 méter hosszú nemzeti színű zászlóval készülünk megünnepelni a jövő évi zászló napot.
A magyar zászló és címer napja alkalmából 2018 március 16-án /a jövő évi zászló napon/ egy 1848 méteres magyar zászló elkészítésével és bemutatásával üdvözljük az ünnepnapot. Az 1848 méteres zászlót 1848 személy segítségével visszük végig Budapesten, az Andrássy úton az Opera és a Hősök tere között. A Hősök terén egy színpadon ünnepi műsorral várjuk a zászlóvivőket és az ünneplő közönséget. Ez a vonulás szimbolizálja történelmünk 1848 esztendejét. 1848. április 11-én  - a negyvennyolcas törvények között hivatalossá vált a máig is hivatalos három színű nemzeti lobogónk.

Az esemény védnöke Wittner Mária.
Szervezők: Franka Tibor Kerepes polgármestere es Szilágyi Ákos / '56 Lángja alapítvány, Magyar Trikolór Kft./

Kezdeményezésünk részleteit ezen az oldalon tesszük közzé ahogy azok kirajzolódnak.

Egyelore azt az 1848 szemelyt keressuk, akik két méterenként fogva az 1848 méter hosszú lobogót végig viszik az 1848 méteres útján az Andrássy úton. Képviseltethetik magukat civil szervezetek, iskolák, egyesületek, külhoni és magyarorszagi közösségek, stb. Minden érdeklődő jelentkezését szeretettel várjuk.

Kérjük, hogy az alábbi form-on, vagy a 1848@magyartrikolor.com címre küldjön üzenetet és mi informáljuk a szükséges  tudnivalókról:

 

További részleteket a http://zaszlo.magyartrikolor.com/ oldalon olvashatnak, illetve az alábbi KARC Fm rádióinterjúból tudhatnak meg.

Feliratkozás a hírlevélre.

Minden új információt azonnal küldünk Önnek.

Szilágyi Ákos a Karc Fm rádióban 2017. március 16-án a zálszló napján. - 1848 méteres zászló
00:0000:00
Small Heading

Success! Message received.

bottom of page