top of page

Ifjúsági dalpályázat

 

Ifjúsági dalpályázat: a pályázat célja, hogy minél kreatívabb formában jelenítsék meg a Lobogó dalt a különböző ifjúsági közösségek. Ifjúsági kórusok, szólisták segítségével az ezen az oldalon megadott zenei alap felhasználásával, vagy saját hangszeres kísérettel / gitár, vonós és ütőhangszerek stb. segítségével / adják elő a Lobogó dalt és arról készítsenek  videófelvételt. A dal előadásán kívül zsűrizzük a videó kreativitását is , amelyben a magyar zászló minél ötletesebb alkalmazása, megjelenítése a cél. Az elkészült és Youtube-ra feltöltött pályázó videók linkjeit az alábbi e-mail címre kérjük beküldeni a pályázó szervezet illetve csoport nevével, címével és kontakt személy nevének feltüntetésével.

/ katt az e-mail címre! /

dal@magyartrikolor.com

 

Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék  az alábbi registrácios ürlapon:

Szikora-Szilágyi: Lobogó dal / zenei alap - Szikora Robi, Tóth Reni, Demjén Ferenc, Charlie, Varga Miki, Makrai Pál, Tolcsvay Béla, Kovács Nóri, Balázs Fecó, Vastag Csaba,
00:0000:00

Szikora-Szilágyi: Lobogó dal / zenei alap

további részletek a plakát alatt 

Anchor 8
Anchor 10

Ifjúsági dalpályázat

 PÁLYÁZATUNK GYŐZTESÉT IDE KATTINTVA LÁTHATJUK.

Idei pályázatunk győztese a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda alkotása lett. Gratulálunk a produkcióban résztvevőknek. Az alábbi pályamű-videót bemutatjuk a Magyar Trikolór Gála 2015 műsorának keretében.

 

A többi pályázó iskolának is gratulálunk az alkotásaihoz. Bízunk abban, hogy ezzel a munkával minden résztvevő nyert és gazdagodott. Köszönjük a részvételt. Mindenkit várunk szeretettel a március 16-i gálánkon.

gyoztes
bottom of page